Kralja Bodina 6, 11000 Beograd
+381 11 2852112

PRESOTERAPIJA SA OKSIGENOTERAPIJOM

Zakažite na: +38162417777
Zakazivanje termina od 10-14h

BTL kompanija osnovana je 1993. godine.

Danas je BTL jedan od vodećih svetskih proizvođača medicinskih uređaja.

BTL proizvodnja i njeni segmenti za istraživanje i razvoj su sertifikovani sa ISO 13485 i Canadian CMDCAS sertifikatima.

Svi BTL produkti su CE markirani i mnogi od njih su odobreni od sledećih organizacija: United States FDA, Health Canada, kao i od strane mnogih drugih regulacionih tela.

REGENERACIJA I DETOKSIKACIJA

Humani limfni sistem je odgovoran za eliminaciju intersticijalne ( međućelijske ) tečnosti iz tkiva. Limfni sistem apsorbuje i prenosi masne kiseline i masti kroz cirkulacijski sistem i transportuje antigen – prezentujuće ćelije limfnim nodusima u kojima se aktivira imuni odgovor. Oboljenja i problemi vezani za funkciju limfnog sistema obično dovode do oticanja, bola i drugih simptoma. BTL Lymphastim deluje po pneumatskom preso-terapijskom principu, pospešuje prirodni tok limfe kroz telo i pomaže da se stvori i održava balans između protoka krvi i limfnog sistema. Specijalni aplikacijski dodaci sa višestrukim preklapajućim komorama omogućavaju nežnu masažu koja pospešuje prirodnu cirkulaciju i limfnu drenažu kroz telo. Efekat je sličan ručnoj terapeutskoj masaži. Limfna drenaža „otvara“ limfne kanale i sudove što omugaćava tok limfe iz perifernih delova tela. Na ovaj način se smanjuje oticanje i prekomerno nakupljanje limfe i štetnih metabolita u ekstremitetima.

Prednosti tretmana:

Pouzdan i klinički dokazan terapijski metod.

Neposredno vidljivi rezultati.

Pacijenti je izuzetno dobro podnose.

Organizam se ne opterećuje nepotrebnim medikamentima.